http://mitrophane.vefblog.net/

  VEF Blog

Can Mitrofan, el blog de Joan-Daniel Bezsonoff

el 26-08-2013 20:12

Tom Sawyer, el nostre germanet

 Ressenya publicada a la revista El Temps

Si definir la mala literatura no costa gaire, distingir la bona literatura no és pas fàcil. Un criteri que proposirau en el famós lema publicitari de Tintín. ' De sept à soixante-dix-sept ans.' Algunes obres tenen el privilegi de travessar els anys i d'agradar a totes les edats. Pensi en les meravelloses memòries de Marcel Pagnol, Les lettres de mon moulin d'Alphonse Daudet. Les aventures de Tom Sawyer de Mark Twain constitueix un dels cims d'aquesta literatura atemporal. Aquest llibre em va agradar als deu i als vint anys.

 


0 comentaris коментарии
 
 
el 26-08-2013 14:10

Es pot salvar Espanya?

E-notícies, 26/08/2013

La unitat territorial de l'estat espanyol és greument amenaçada. Si Catalunya accedeix a la independència, una república basca no trigarà a seguir-la.

 


 
 
el 10-08-2013 20:25

Els plaers de la vida

Cada any, pel setembre, m'informava del nou horari feiner d'en Thibaut, per poder dinar amb ell i en Michel Ferrà. Aquells aperitius culturals i divertits, aquelles repeixades, aquelles cites de l'amistat constituïen un dels plaers de la vida. Parlàvem de tot i de res.

 


0 comentaris коментарии
 
 
el 10-08-2013 18:46

Les plaisirs de la vie

Chaque année, en septembre, je m'informais du nouvel emploi du temps de Thibaut, pour pouvoir déjeuner avec lui et Michel Ferrà. Ces apéritifs culturels et drolatiques, ces repas, ces rendez-vous de l'amitié constituaient l'un des plaisirs de la vie. Nous parlions de tout et de rien.

 


 
 
el 08-08-2013 18:48

Excuses estiuenques

Amics lectors,

gràcies pel vostre interès. Em fa content que passegeu pel meu jardí de mots. Perdoneu l'escassesa actual de les entrades al blog. No sóc pas un escriptor subvencionat.  Me guanyi la vida amb una feina absurda que com més va més em desplau...