VEF Blog

Titre du blog : Can Mitrofan, el blog de Joan-Daniel Bezsonoff
Auteur : Mitrophane
Date de création : 05-03-2009
 
posté le 11-05-2013 à 15:15:23

L'arrogància francesa

E-notícies, 11/05/2013


Si la república catalana no fa sentir aviat la seua veu al concert de les nacions, potser adoptaré la ciutadania russa del meu avi Mitrofan Bezsonov per a deixar de portar la creu dels jacobins. França rai, però llur república...


Despús d'ahir, feia copes a la rambla de Figueres. El menú apareixia en castellà, francès, anglès, rus, italià, alemany. Conec totes aquestes llengües llevat de la de Goethe. Vaig demanar, però, el menú en català.

—El tenim a l'interior perquè no agrada als turistes francesos.


Quina barra! Encara se creuen al departament de les Boques de l'Ebre als temps de Pepe Botella! Encara dos anys de socialisme a la Hollande i aviat França serà un cagall de monina com les seues germanes llatines : Espanya, Portugal i Itàlia...A veure si perden un xic l'arrogància...

 

Commentaires

Joan Peiroton le 14-05-2013 à 11:24:53
No crec que això pugui ser cert, simplement per qué el turista francès "mitjà" no sap diferenciar el català de l'espanyol, ni la bandera ni la llengua ni res. Incult total. De diferència, no en fa gens. És absurda, la resposta del cambrer aqueste.
Oriol le 11-05-2013 à 16:55:26
Quasi sempre que m'he trobat amb francesos, menysepreen la causa catalana i es creuen els caps d'Europa i de l'univers. I l'estat espanyol no cal dir-ho. Necessitem urgentment el nostre estat propi.