VEF Blog

Titre du blog : Can Mitrofan, el blog de Joan-Daniel Bezsonoff
Auteur : Mitrophane
Date de création : 05-03-2009
 
posté le 24-01-2013 à 21:14:01

I si el no guanyés?

 E- notícies  25/01/2013

 

 

 

 


He fet un malson. Contra vent i marea, contra tots els paranys ordits pel govern espanyol, es convocava el referèndum per la independència de Catalunya i guanyava el no, de poc.


Si això passés, els partidaris del mantiment del statu quo, que jo anomenaria més aviat estatut KO o estatut caos, han imaginat com reaccionaran els milions de catalans que ara esperen amb tant deler la proclamació de la república catalana? Els vells com jo, rai...estem acostumats a aguantar. Vam néixer en un país esclau i encara en portem els estigmes. Estem avesats des de petits a rebre escopinyades i insults a la cara. Ni els notem. Tenim la pell dura com un rinoceront jubilat però, el jovent que, amb tanta il·lusió espera el gran dia, acceptaria aquest nou desastre?


Al Quebec, la gent va admetre el fracàs a dos referèndums perquè els canadencs anglòfons es van captenir d'una manera civilitzada. Han desfilat pels carrers de Mont-real i Quebec cridant ' On vous aime. ' ' Nous vous aimons. ' Els espanyols, no...Amenacen Catalunya i retroben tics franquistes.


Em fa por, si el no guanyés, que es formessin uns quants grups incontrolables disposats a cometre qualsevol disbarat.


Guardem confiança. Aquest cop, estem arribant. Ja s'albiren els primers turons de la llibertat.


PD ¿ Los comentaristas chistosos podrían indicarme la dirección de un buen dietista y de un oftalmólogo? Gracias por adelante...

 

Commentaires

Joan.Peiroton le 07-02-2013 à 10:54:10
Quin que sigui el resultat, no hi ha un risc de partició del Principat en dues entitats a l'irlandesa, la república y l'unionista, segon el color en el mapa dels resultats? Es un risc que ningú evoca.