VEF Blog

Titre du blog : Can Mitrofan, el blog de Joan-Daniel Bezsonoff
Auteur : Mitrophane
Date de création : 05-03-2009
 
posté le 04-04-2011 à 23:25:24

Espertinar literari a Torroella de Montgrí

 

Invitació al Berenar Literari del 19 d’abril 2011

 

 


Des de la llibreria El Cucut, animats pel Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi d’Editors, hem decidit organitzar un acte literari per reforçar les relacions dels escriptors amb els lectors.


Com que el format de “signatures de llibres” no ens agrada gaire, hem decidit fer un Berenar Literari mentre ELS ESCRIPTORS LLEGEIXEN L’EMPORDÀ ESCRIT.


M’explico:


Els autors que vinguin al berenar llegiran, durant 5 o 6 minuts, algún text sobre l’Empordà, ja sigui propi o d’un altre autor.

A la taula tindrem els llibres de l’autor que llegeix, a fi de poder signar-ne als lectors que així ho vulguin, i el llibre, si n’hi ha disponibilitat, que ha triat per llegir.

Portarem un horari organitzat des de la llibreria amb l’ordre que es demani i el text que llegiran, evitant així repetir qualsevol lectura.

Els pastissers del pobre i el segell “L’Empordà ve de gust” ens obsequiaran amb un berenar per llepar-se els dits.

L’ajuntament de Torroella, com sempre que ho hem necessitat, ens deixarà els materials necessaris: equip de so, publicitat a ràdio Montgrí, a la Web municipal i amb cartells , cadires extres, etc.

Per ara, tenim la confirmació d’en Vicenç Pagès i Jordà, Maria Carme Roca, Rosa Font, Judit Pujadó, Mercè Font, Marta Montañà, Pep Molist, Matthew Tree i Joan-Daniel Bezsonoff. Pretenem fer lectures de 17h a 20h, davant mateix de la llibreria, com a espai viu i entranyable.tel 972759882


Ma Teresa Calabús i Magda Riera Calabús

Llibreria El Cucut

Torroella de Montgrí

 

 

 

Commentaires

vicent le 05-04-2011 à 19:49:22
Si tens temps i no bufa la tramuntana, puja al Montgrí, val la pena.
vicent le 05-04-2011 à 18:03:16
Parlant sobre literatura: avui ens ha visitat a l'insitut l'escriptor Manuel Joan i Arinyò, del que vares fer fa poc una ressenya del seu últim llibre. No he pogut parlar gaire amb ell, avui tenia el dia complert i només hem intercanviat unes poques paraules sobre el teu bloc i un antic professor meu de Mecànica a la facultatm que és del seu poble, Cullera.

Ha fet un conferència pels alumnes de 4t d'ESO i segons m'ha dit la professora de català els ha anat bé.

records