VEF Blog

Titre du blog : Can Mitrofan, el blog de Joan-Daniel Bezsonoff
Auteur : Mitrophane
Date de création : 05-03-2009
 
posté le 14-02-2011 à 19:33:53

La mala educació dels espanyolistes

Article publicat a E-notícies, 14/02/2011  

 

Un dia que em planyia del comportament d'uns quants automobilistes, el meu amic García em va respondre que havíem d'agrair Déu o la Providència d'haver-nos obsequiat amb el cotxe, aquest instrument meravellós per midar la imbecil·litat humana. Estic d'acord, però hi afegiré els comentaris dels espanyolistes als fòrums. Quin fart de riure!

Entre els espanyolistes, trobem també bona gent, divertida, amb sentit de l'humor, però molts palesen una mediocritat intel·lectual aclaparadora. Fixeu-vos en el vocabulari que fan servir. Semblen obsessionats per l'entrecuix masculí. A cada moment, parlen de 'cojones, huevos bien puestos etc.' Què voleu que us digui? Aquesta gent i jo no mengem als mateixos restaurants. Amb les subvencions que rebo cada dia de la Generalitat i dels seus serveis d'intel·ligència, em puc permetre el luxe de freqüentar establiments on la gent no utilitza aquest lèxic de claveguera...Els més eixerits dels espanyolistes repeteixen, amb l'obstinació d'un gat famolenc, que el nacionalisme català és fill del nazisme...Pobre Prat de la Riba! Pobre Macià! Aquesta gent es pensa que n'hi ha prou amb l'argumentum ad Hitlerum per a desmuntar una argumentació. A França també odien el català però, allà, el critiquen amb educació i guants blancs. De la tenue, Messieurs, de la tenue! Un pot discrepar amb algun article però, si's plau, deixin els renecs, les paraulotes al vestuari...¡ Se sienten c... y hablen bien!

 

Commentaires

Quim le 18-02-2011 à 13:36:11
Mala educació és poc. Només faltava el tancament de TV3 per un individu com el Camps.

I alerta a la Cat-nord:


La xarxa catalana no s'ha quedat de braços plegats contra l'apagada de TV3 al País Valencià forçada per l'executiu del popular Francisco Camps. A Twitter, l'etiqueta #sensesenyal és una de les més utilitzades al conjunt de l'Estat espanyol. A més, un ciberatac coordinat està posant contra les cordes al llarg del matí el web de la Generalitat Valenciana en resposta de la seva acció política per fer apagar TV3.

(...)


La segona apagada podria ser a la Catalunya Nord. Allà, els canals de Televisió de Catalunya es veuen amb algunes dificultats i no hi ha cap mena de cobertura legal per a les emissions. La televisió catalana es pot sintonitzar a gran part del territori, excepte al Conflent, Vallespir, Capcir i zones d'ombra de les valls. "


AIXÍ QUE CAL ANAR AMB MOLT DE COMPTE!
vicent le 16-02-2011 à 23:02:51
L'has ben armada a l'e-notícies. T'has fixat la xenofòbia que desprenen alguns contra la teva persona? estranger, gavatxo, subvencionat per la Generalitat,.... Si tota aquesta imaginació l'utilitzaren en coses més útils, pot ser Espanya aniria millor.
vicent le 14-02-2011 à 19:44:43
genial.